Programma EK turnen heren | Livestream senioren | Livescores

Documenten en sjablonen

Documenten met wedstrijdinformatie die gepubliceerd moeten worden op de website moeten worden aangeleverd via [email protected]

Een document in de goede huisstijl aanleveren is meer dan alleen het juiste logo erin plakken. We willen graag dat al onze documenten dezelfde uitstraling hebben naar onze sporters toe. Er moet voor sporters en trainers geen onderscheid zijn tussen de commissie die hem gemaakt heeft, alle informatie krijgen zij op dezelfde manier aangeleverd.

Voor het opmaken van de bestanden gebruik je één van onze Dutch Gymnastics sjablonen zodat het aanleveren in de juiste huisstijl een makkelijk klusje is. 

Deze documenten moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om op de website geplaatst te kunnen worden:

  • Opgemaakt in de huisstijl van Dutch Gymnastics. De huisstijl van Dutch Gymnastics staat in het document 'Huisstijlgids voor vrijwilligers' op een beknopte manier uitgelegd.;
  • Aangeleverd als PDF bestand;
  • Informatie is relevant voor sporters/trainers/coaches (geen interne verslagen o.i.d.);
  • Aanleveren met een korte en juiste bestandsnaam;
  • Aangeven waar (op de website) het document geplaatst moet worden.

Wij hebben daarnaast diverse huisstijlsjablonen beschikbaar voor alle KNGU clubs. De documenten op deze pagina zijn geschikt voor gebruik, mits de richtlijnen van de huisstijl van Dutch Gymnastics aangehouden worden.

Daarnaast staan alle basisdocumenten die nodig zijn om een document op te maken in de juiste stijl hieronder bij documenten. Kies het juiste document dat je nodig hebt en vul het met de juiste informatie. 

Met het document helpen wij je graag op weg om de documenten makkelijk te vullen.

Twijfel je of wil je graag even contact? Mail dan naar [email protected]. Voor drukwerk kun je hier de juiste bestanden van het logo opvragen.