Annuleren Summermoves zomerkampen 2021

Eind 2020 konden wij jullie helaas nog geen duidelijkheid geven over het doorgaan van de zomerkampen in 2021. Inmiddels zijn we een stuk verder in het nieuwe jaar en zijn de coronamaatregelen afgelopen week tijdens de persconferentie wederom verlengd zonder concreet zicht op meer duidelijkheid en perspectief op de korte termijn.  

Wij hebben daarom besloten om in de zomer van 2021 geen Summermoves zomerkampen te organiseren.  

Normaliter waren wij nu volop bezig met alle voorbereidingen voor de zomer en stroomden de inschrijvingen al binnen. Dit jaar hebben we in verband met de situatie rondom het coronavirus wat langer dan normaal gewacht met opstarten. Wij hadden de hoop dat de situatie zou verbeteren, maar op dit moment is er nog te veel onzekerheid.  

Hoeveel pijn het ook doet om een streep door de zomerkampen van dit jaar te zetten, we hebben gekozen voor duidelijkheid richting de deelnemers, clubs, ouders en onze vrijwilligers. Daarnaast biedt dit besluit ook helderheid richting eXito, als verhuurder van het kampterrein. Bovendien moet de KNGU als organisatie bij de besluitvorming de risico’s in ogenschouw nemen. 

We willen iedereen bedanken voor alle steun en fijne berichten die we de afgelopen periode hebben mogen ontvangen. Hopelijk zien wij elkaar volgende zomer weer gezond terug op het kampterrein!  
 
Voor het weekend volgt een persoonlijke boodschap via de kanalen van Summermoves zomerkampen.