Craft Sportswear nieuwe kledingsponsor van Dutch Gymnastics

BEEKBERGEN - Craft Sportswear intensiveert de samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Tot aan de Olympische Spelen in 2024, kleedt Craft de gymsporters die namens Nederland uitkomen bij Internationale toernooien. Ook sporters en clubs profiteren van deze samenwerking.

De KNGU tekende een meerjarig sponsorcontract met de succesvolle sportkledingfabrikant Craft Sportswear. Het professionele en innovatieve karakter van Craft sluit naadloos aan op de eigenschappen van de gymsport, waarbij lef, kracht en de kunst van bewegen samenkomen. Juist bij de gymsport is functionele en comfortabele kleding van groot belang, waarbij het er ook nog eens stijlvol mag uitzien.

Directeur Marieke van der Plas kijkt vol vertrouwen uit naar de samenwerking met deze grote speler in de sportkledingwereld. “De sportkleding van Craft is gemaakt voor serieuze sporters. Sporters die het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun sportkleding belangrijk vinden. We zijn dan ook erg blij met Craft als kledingpartner van Dutch Gymnastics, de community van gymsportend Nederland. Samen zetten we ons in om iedere gymsporter, van professional tot amateur, te voorzien van een professionele uitstraling. Met kleding voor clubs, fans en voor onze vrijwilligers geven we samen de sport een mooie impuls”.

Zowel gymsportfans als clubs kunnen binnenkort via een webshop Dutch Gymnastics communitywear van Craft aanschaffen. Clubs die geïnteresseerd zijn in Craft clubkleding worden via de website persoonlijk geholpen. Directeur Adri Zwarthoff van Craft Sportswear: “Het is belangrijk dat sporters er goed uitzien, want dat geeft zelfvertrouwen. En dat draagt weer bij aan het leveren van top prestaties. Wij kunnen iedereen wel gaan aankleden, dat willen we juist niet. We kijken daar heel erg selectief naar. We hebben daarom bewust gekozen om samen te werken met Dutch Gymnastics omdat elke sporter voor het uiterste gaat en dagelijks zijn of haar grenzen verlegt. De wil om elke dag te verbeteren is zichtbaar aanwezig. Dat is iets wat ook in ons DNA zit. Wij streven altijd naar perfectie om het beste product aan te reiken aan Olympische en Wereldkampioenen in de sport”.

Check de lanceringsvideo.