DG The Coach 2024: inschrijving geopend

Wil jij je kennis en vaardigheden als trainer-coach vergroten? Wil je inspiratie opdoen als docent, ervaringen uitwisselen met medejuryleden of nieuwe contacten leggen met andere clubbestuurders? Schrijf je dan nu in voor Dutch Gymnastics The Coach 2024, hét jaarlijkse bijscholingsevenement.

Dutch Gymnastics The Coach is een tweedaags evenement dat plaatsvindt op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024 in Rotterdam. Tijdens dit weekend kun je kiezen uit een breed aanbod van bijscholingen, workshops en lezingen over verschillende thema's en disciplines in de gymsport. Of je nu trainer-coach, clubbestuurder, docent of jurylid bent, er is voor ieder wat wils. Je kunt je eigen programma samenstellen, afhankelijk van je interesses, niveau en licentie. Bovendien is het een unieke kans om anderen te ontmoeten en te leren van elkaar.

Waarom zou je meedoen?

Dutch Gymnastics The Coach is niet alleen een leerzaam, maar ook een leuk en gezellig weekend. Je kunt je passie voor de gymsport delen met anderen, nieuwe ideeën opdoen en je netwerk uitbreiden. Je krijgt ook de kans om de medewerkers van de KNGU te ontmoeten en je vragen of suggesties aan hen voor te leggen. Daarnaast ontvang je licentiepunten voor je deelname, waarmee je je trainersniveau op peil houdt.

We zijn met z'n allen eigenlijk één grote familie. Als je elkaar dan tegenkomt, blijkt dat trainers uit Limburg en Friesland tegen dezelfde problemen aanlopen als jij. Als je dan kennis uitwisselt over hoe zij zaken aanvliegen en andersom, kun je grote stappen zetten. Deelneemster Joke

Hoe kun je je inschrijven?

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor DG The Coach 2024? Op deze pagina vind je meer informatie over het programma, de locatie, de kosten en de voorwaarden. Wees er snel bij, want vol is vol. Tot in Rotterdam!

Meer info en inschrijven