Programma EK turnen heren | Livestream senioren | Livescores

Deelname dansgroep eMotions aan Gym For Life

Binnen de KNGU wordt er constant gekeken naar nieuwe mogelijkheden. De dansgroep eMotions is door de KNGU benaderd voor deelname aan de European Gym For Life Challenge in Bodø, Noorwegen. Samen met eMotions gaan ze oriënteren of dit evenement nieuwe mogelijkheden biedt voor Gymnastics for All en of dit een evenement is waar de KNGU zich in de toekomst op kan gaan richten. De groep stelt zich graag aan je voor.

"Wij zijn Emke, Fleur, Isabelle, Kristel, Lotte, Luna, Merel, Noor en Roos en dansen bij dansschool eMotions in Markelo. Doordat onze dansdocent Sandra betrokken is bij de werkgroep Wereld Gymnaestrada, heeft zij ons geënthousiasmeerd om deel te nemen aan de Wereld Gymnaestrada van 2023 in Amsterdam. En wat een week was dat! We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar het overtrof alles. Zoveel mooie demo’s gezien, zoveel samen beleefd en heerlijk samen mogen optreden. Wat een super ervaring! Het heeft onze groep enorm hecht gemaakt."

"Dus toen de vraag kwam of wij ook aan het European Gym For Life Challenge 2024 in Bodø in Noorwegen zouden willen deelnemen, was het antwoord unaniem 'ja!' Waarom? Om samen nieuwe ervaringen op te doen, samen te reizen, de 'WG-vibe' weer beleven, een 'once in a lifetime'-ervaring te beleven, maar bovenal onze liefde voor dans te delen met de rest van de wereld."

Ruim 4000 jongeren uit Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Estland, Portugal, Hongarije, Ierland, Italië, Azerbeidzjan, Tsjechië, Zwitserland, Griekenland, Noorwegen en Nederland komen samen om spectaculaire optredens te verzorgen.

Ben je benieuwd naar de voorbereidingen en reis naar Bodø? Volg de groep op Instagram.