Evenement A Touch of Gold stopt

Het sportevenement Dutch Gymnastics - A Touch of Gold sluit in de huidige vorm onvoldoende aan bij onze ambities voor de komende jaren. Dit betekent dat we (voorlopig) met pijn in ons hart afscheid nemen van dit eindejaarsspektakel. Het is erg lastig om een dergelijk omvangrijk evenement winstgevend te maken. Bovendien kunnen we onze (schaarse) middelen en mensen maar één keer inzetten. We kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en bedanken elke gymsportfan, die zich met hart en ziel hiervoor heeft ingezet.

Dat betekent niet dat we stilzitten. Want natuurlijk blijven we prachtige evenementen organiseren zoals bijvoorbeeld The Finals, The Trials en de KNGU Zomerkampen. En niet te vergeten: de Wereld Gymnaestrada! In 2023 zijn we samen met de gemeente Amsterdam en TIG Sports gastheer van ’s werelds grootste breedtesportevent. Een mega-happening waar we ons enorm op verheugen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Fans inspireren en ze een podium bieden voor ons mooie gymsport, blijft een speerpunt voor de komende jaren. Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we je hulp nodig. Ben jij gymsportfan in hart en nieren? En ben jij, net als wij, óók teleurgesteld dat A Touch of Gold stopt? Heb jij ideeën of tips hoe we deze positieve vibe en beleving tot uiting kunnen laten komen in al onze activiteiten? We horen het graag. Stuur een mail naar [email protected].