Everion Sport nieuwe samen­werkings­partner KNGU

Verzekeringspartner wil clubs beter van dienst zijn en ontzorgen

Per 1 januari gaat de KNGU een samenwerking aan met verzekeraar Everion Sport. Met deze samenwerking wordt het voor clubs makkelijker om hun (aanvullende) verzekeringen te regelen of een schade te melden. Ook wordt het aanbod aan verzekeringen uitgebreid, profiteren clubs van een collectief voordeel en kunnen trainer-coaches die als zzp’er werken zich ook aansluiten. Middels een handig en gebruiksvriendelijk portaal kunnen clubs heel veel zelf regelen.

Everion Sport adviseert over én bemiddelt als onafhankelijk intermediair in onder andere verzekeringen. Sport bleek in veel gevallen lastig te verzekeren, ontdekte Marcel van Rooijen van Everion Sport. "Het risico is lastig in te schatten en dus niet aantrekkelijk voor verzekeraars", licht Van Rooijen toe. “Ik ben in dat gat gedoken.” Inmiddels verleent Van Rooijen zijn diensten voor tientallen sportbonden en vanaf 1 januari 2024 dus ook voor de KNGU.

Website
“We hebben een eenvoudig portaal ontworpen waarop je kunt zien welke verzekeringen de KNGU al voor je heeft afgesloten – dat zijn de aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering - én de verzekeringen die je als club nog extra kunt afsluiten", legt Van Rooijen uit. Dat zijn de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, brandverzekering en een evenementenverzekering. Ook trainer-coaches die als zzp’er werken kunnen zich via Everion Sport verzekeren.

Persoonlijk advies
Bij Everion Sport draait het om snel en persoonlijk contact. Is iets op de website niet duidelijk? Dan kun je Van Rooijen gewoon bellen op zijn 06-nummer. “Clubbestuurders zijn bijna altijd vrijwilligers. Veel van hen zijn niet zo thuis in de wereld van verzekeren en hebben het druk met allerlei andere taken binnen de club. Als zij vragen hebben, dan kunnen ze mij bellen en dan loods ik ze door de website heen of geef advies wat ze moeten regelen. Iets simpel maken wat voor een ander complex is, dat vind ik leuk.”

Contact
Op de website vind je een uitgebreide FAQ. Dus heb je een verzekeringsgerelateerde vraag? Check dan eerst deze pagina. Kom je er toch niet uit? Neem dan vanaf 1 januari 2024 contact op met:

Marcel van Rooijen
06 – 83 71 23 27 | 0186 – 70 02 36 (bereikbaar van 08.30-17.00 uur)

[email protected]