KNGU en Push geven samenwerking nieuwe energie

Push blijft KNGU ondersteunen met braces in aanloop naar Parijs 2024

De KNGU en Push zetten langlopende samenwerking voort. Push blijft ook in aanloop naar Parijs 2024 de officiële leverancier van braces aan de KNGU. Naast dat de KNGU al ruim tien jaar wordt ondersteund door de braces van Push, wordt samen met de sporters en medische staff gekeken naar productverbetering.

Push zet in op preventie
Push Braces is actief op het gebied van orthopedie en gespecialiseerd in medische- en sportbraces voor de ondersteuning van onder andere de knie, elleboog, pols, rug of enkel. De braces van Push helpen bij de behandeling van blessures en de ondersteuning van gewrichten. Raymond Wolfs, international accountmanager van Push, is enthousiast over het feit dat Push ten minste tot en met Parijs 2024 actief zal blijven samenwerken met de KNGU.

“We werken nu al dusdanig lang samen met de KNGU dat we de noodzaak voelen om niet alleen onze huidige overeenkomst te verlengen, maar ook te kijken hoe we nog meer kunnen bijdragen aan de prestaties van de atleten. Push heeft de kennis en expertise met betrekking tot gezond en veilig bewegen. We willen dat de atleten in 2024 het beste uit zichzelf kunnen halen en daar zijn Push braces een toegevoegde waarde in. Zo kijken wij samen uit naar de Olympische Spelen." Raymond Wolfs

Ondersteuning van sporters
Nederlandse turners komen regelmatig op het hoogste niveau in actie en halen daar het maximale uit zichzelf. Zo ziet ook technisch directeur van de KNGU, Jeroen van Leeuwen. Van Leeuwen stipt nog maar eens aan waarom een goede samenwerking met Push zo belangrijk is:

“Als je het beste uit jezelf wil halen, dan heb je ook de beschikking nodig over de beste materialen. Als bond zijn wij zeer tevreden over de braces waarmee Push onze sporters de juiste ondersteuning biedt. Maar in het belang van onze turnploeg en die van Push willen we blijven zoeken naar verbetering. Om onze ambities waar te blijven maken, zullen we als topsportteam per jaar een verschillende bespreking hebben met Push om hun braces te testen en te evalueren. Dat de samenwerking loopt tot de Olympische Spelen van Parijs in 2024 toont aan dat beide partijen de sporters zo goed mogelijk willen ondersteunen in aanloop naar het grootste mondiale toernooi." Jeroen van Leeuwen