SummerMoves zomerkampen geannuleerd

Met pijn in ons hart, moeten we je vertellen dat we genoodzaakt zijn de SummerMoves Zomerkampen voor 2020 te annuleren. De leukste weken van het jaar kunnen door de maatregelen rond het coronavirus helaas niet doorgaan.

De afgelopen weken is er door veel vrijwilligers gewerkt aan mogelijke scenario’s om de  SummerMoves Zomerkampen op een leuke en veilige manier te organiseren. Ons doel is immers om zoveel mogelijk blije gezichten in Beekbergen te zien gedurende de zomervakantie. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, is ervoor gekozen zo lang mogelijk af te wachten en onze beslissing te baseren op de meest recente richtlijnen vanuit het RIVM.  

Afgelopen woensdag hebben we de protocollen ontvangen, uitgebreid bekeken en besproken met alle betrokkenen. De uitkomst hiervan is dat het organisatorisch een te grote uitdaging is voor onze vrijwilligers om binnen de huidige richtlijnen een spetterend zomerkamp te organiseren. Jullie zullen ongetwijfeld begrijpen dat dit een heel moeilijke beslissing was en we realiseren ons goed dat velen van jullie enorm teleurgesteld zijn. 

Deelnemersgeld retour?

Alle deelnemers krijgen het deelnemersgeld volledig terugbetaald. Je hoeft dus niet zelf te annuleren. Op dit moment zijn wij de inschrijfmodule aan het herinrichten zodat de terugbetaling in de loop van de maand juli verwerkt kan worden. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. Tot die tijd vragen we je om dus nog even geduldig af te wachten. 

Alternatief programma

De KNGU is van plan samen met de clubs een zomeraanbod (dagactiviteiten) te organiseren. Mocht je het leuk vinden om hier meer over te weten, houd dan de website en socials van Dutch Gymnastics in de gaten. Wellicht zien we elkaar daar. 

Tot slot willen we iedereen bedanken voor de reeds geleverde inzet voor komende zomer en de bemoedigende reacties die we hebben ontvangen en ons enorm gesteund hebben tijdens dit uitdagende proces. We wensen iedereen een fijne zomer!