Gymnastics for all

Sporten Zonder Competitie, Puur Plezier!

Gymsport betekent diversiteit. 8 prachtige disciplines: turnen, dans, freerunning, acrobatische gymnastiek, ritmische gymnastiek, groepsspringen, trampolinespringen en rhönradturnen vloeien samen in het unieke 'Gymnastics for all' programma. Dit is gymsport, maar dan helemaal gericht op het plezier van bewegen, zonder de druk van wedstrijden.

Gymnastics for all staat in het teken van vrijheid en expressie. Hier kun je laten zien wat je in huis hebt, met het accent op het showelement en het plezier van een optreden. Want iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, verdient het om in de schijnwerpers te staan. Gymnastics for all staat voor plezier, creativiteit en samen sporten.

Of je nu een beginnende gymmer bent die wekelijks een uurtje sport, of iemand die zijn hele week vult met gymsport, gymnastics for all is er voor jou. Iedereen is welkom om mee te doen aan deze discipline-overstijgende, non-competitieve evenementen. Op elk niveau, lokaal, nationaal of internationaal, is er een podium waar jij kunt schitteren. Ontdek het plezier van bewegen zonder prestatiedruk!

DG The Box

DG Your Stage

Wereld Gymnaestrada

"Showsport zorgt voor extra dimensie binnen de vereniging"

Meer weten over showsport? In het magazine DG The Connection #1 van 2023 lees je het verhaal van SV Hirundo uit Lage Zwaluwe.