Wereld Gymnaestrada 2023 Amsterdam

Amsterdam is in 2023 (30 juli - 5 augustus) het podium voor de Wereld Gymnaestrada. Een internationaal event waarbij alle niveaus en alle leeftijden welkom zijn om te laten zien wat ze kunnen. Geen wedstrijden met maar één winnaar, maar een week vol demonstraties en plezier. Clubs en groepen laten zien wat ze in huis hebben tijdens originele shows voor volle tribunes op iconische plekken in Amsterdam. Plezier, ontmoeten en laten zien wat je kan. Dáár draait het in de zomer van 2023 om.

Benieuwd naar?

Check hier de video!

Doe mee

In 2023 kun jij een onvergetelijke week beleven tijdens de Wereld Gymnaestrada in Amsterdam. Het grootste recreatieve gymsportevenement komt naar Nederland en daar kun jij bij zijn! Dé kans om je land op een unieke manier te vertegenwoordigen! 

Je doet niet alleen mee aan jouw eigen gekozen onderdeel, maar bent de hele week onderdeel van het Nederlandse team. Je gaat naar de openings- en sluitingsceremonie en hebt toegang tot alle andere demonstraties en onderdelen van de Wereld Gymnaestrada. Beleef deze unieke ervaring in onze eigen hoofdstad met al jouw sportmaatjes. Alle opties voor deelnemen vind je in het blok hieronder. 

Ik zoek informatie over

Opties voor deelnemen

Aanmelden vrijwilligers

Nieuwsbrief

Facts & figures

Ook interessant

Het verhaal van Giulia

Giulia geeft je inzicht in een weekje Wereld Gymnaestrada.

Het WG gevoel

Alice vertelt hoe het is om aan de Wereld Gymnaestrada deel te nemen.

Aanloop naar 2023

Ervaren groepen nemen je mee in de voorbereiding voor het Wereld Gymnaestrada van 2023.