Gymnastics for all

Sporten Zonder Competitie, Puur Plezier!

Gymsport betekent diversiteit. 8 prachtige disciplines: turnen, dans, freerunning, acrobatische gymnastiek, ritmische gymnastiek, groepsspringen, trampolinespringen en rhönradturnen komen samen in gymnastics for all - een veelzijdige en inclusieve benadering van gymsport, waarin het wedstrijdelement plaatsmaakt voor expressie en creativiteit.

In gymnastics for all staat het tonen van vaardigheden in een show-achtige setting centraal, zonder de druk van competitieve regels. Dit geeft sporters de unieke kans om hun geleerde skills op een creatieve manier te presenteren, terwijl ze genieten van het applaus op het podium. Het is een feest van expressie en creativiteit, waarbij plezier en samenwerking de boventoon voeren.

Binnen deze discipline is er aanbod voor iedereen: van jong tot oud, voor degenen die een uurtje per week sporten tot de toegewijde sporters die vele uren besteden aan hun passie. Gymnastics for all staat open voor elke sporter, ongeacht hun niveau of achtergrond.

Als trainer-coaches spelen jullie een cruciale rol in het faciliteren van deze unieke gymervaring. Omarm de veelzijdigheid van gymnastics for all en ondersteun sporters in hun creatieve en sportieve ontwikkeling. Er wacht op regionaal, nationaal én internationaal niveau een podium voor elke sporter om te schitteren en hun gympassie te delen. Laten we samen de wereld van de gymsport blijven vieren!

DG The Box

DG Your Stage

Wereld Gymnaestrada

Bijscholingsaanbod

Gymnastics for All nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Gymnastics for All? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en mis niets!

"Showsport zorgt voor extra dimensie binnen de vereniging"

Meer weten over showsport? In het magazine DG The Connection #1 van 2023 lees je het verhaal van SV Hirundo uit Lage Zwaluwe.