Juryleden groepsspringen

Documenten
Als jurylid heb je vele documenten tot je beschikking om de sporters goed te kunnen beoordelen, denk aan reglementen, oefenstof en wedstrijdinformatie. Deze informatie is te vinden op onderstaande pagina's:

Reglementen en oefenstof

Wedstrijdinformatie

Opleidingen en bijscholingen
Is jureren iets voor jou? Schrijf je dan in voor een juryopleiding (GS2 of TG3). Heb je een GS2 brevet en wil je graag een stap omhoog maken? Ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden.

Tijdens de opleiding voor TG3 (teamgym 3) kun je als de opleiding toch te moeilijk blijkt te zijn ervoor kiezen om alleen examen te doen op de uitvoering. Hiervoor ontvang je na afronden het Teamgym 2 brevet.

Voor groepsspringen worden de volgende juryopleidingen gratis aangeboden:

Brevet Wedstrijdniveau
GS2 DE
GS3 ABC
TeamGym3 ABC

Na het behalen van een jurybrevet ben je maximaal vier jaar lang een gebrevetteerd jurylid in jouw sportdiscipline. Je start met het laagste niveau en door middel van het volgen van een hoger niveau juryopleiding, kun je je verder ontwikkelen als jurylid. Je brevet heeft een einddatum en kan door het volgen van een brevetverlenging worden verlengd. Daarnaast zijn er bijscholingen die je kan volgen om je kennis uit te breiden en te blijven leren.