AllUnited

Verenigingsgegevens uitwisselen
Voor het uitwisselen van de verenigingsgegevens ga je naar 'relaties' >> 'instellingen' >> 'systeeminfo'.

Pas hier de bijbehorende velden aan ten aanzien van de gegevens die je bij de KNGU wilt aanpassen. Klik op 'Bewaren' of 'Bewaren en terug' en de opgeslagen informatie wordt uitgewisseld met de KNGU.

Let op: zorg ervoor dat het middelste telefoonnummerveld ingevuld is, anders wordt de informatie niet uitgewisseld.

Clubbestuurders gegevens uitwisselen

  1. De ledenadministrateur gaat naar de relatiekaart (tabblad functies) van de oud functionaris en beëindigt (indien van toepassing) de functie door de t/m datum de einddatum van de functie in te vullen.

  2. De ledenadministrateur gaan naar de relatiekaart van de nieuwe functionaris (tabblad functies) en voegt daar de betreffende functie toe en vult bij de startdatum de datum van ingang in.

  3. Zodra deze datum is aangebroken worden deze data met de KNGU uitgewisseld zodra de interface is opgestart en de berichten met de KNGU daadwerkelijk uitgewisseld worden.

N.B. Bij Functies >Instellingen > "Instellingen bond" kan de vereniging ook functie gerelateerde e-mailadressen invullen. Als die bij die functie zijn ingevuld, zal dit adres richting de KNGU gaan. Dit geldt overigens alleen bij de functies die ook daadwerkelijk met functies van de KNGU gekoppeld zijn. Zo niet, dan zal het privé e-mailadres doorgezet worden.