Account­management

Dit zijn de accountmanagers van de KNGU!

De accountmanagers zijn niet alleen het gezicht van de KNGU, maar ook de oren en de ogen van onze sport. Het team heeft, door ieders ervaring, een breed gevoel voor het complexe veld waarin clubbestuurders, trainers-coaches en anderen bewegen. Ze schakelt met vrijwilligers en professionals, gaat het gesprek aan op gemeentelijk niveau, luistert waar de behoeftes liggen en zet collega's en organisaties aan het werk voor wat nodig is in het veld. Dat doet ze dus niet alleen! Het team werkt bovenal met de parels uit het verenigingsleven: clubbestuurders, trainers-coaches, ouders, juryleden en clubleden. Accountmanagement werkt om de juiste mensen te vinden en te verbinden en de resultaten breed te delen met de community om zoveel mogelijk mensen van onze mooie sport te laten genieten.

Expertises
Voorheen werkten de accountmanagers in regio’s, daar is een verdeling op basis van expertises aan toegevoegd. Omdat de vragen divers (kunnen) zijn en omdat de accountmanagers niet van alle onderwerpen alles kunnen weten. Zo kunnen we de verschillende partijen nog beter en gerichter ondersteunen op inhoud. Het kan dus zijn dat je, afhankelijk van de vraag, een andere accountmanager aan de lijn krijgt dan in de regioverdeling is gesteld. Dat gaat zeker niet ten koste van het zicht op en de kennis van jullie als club in het geheel want de lijnen zijn kort.

Contact
De accountmanagers zijn te bereiken via het serviceteam: per mail [email protected] of telefonisch 055-505 87 00. Het serviceteam brengt je graag in contact met de juiste accountmanager. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op dinsdagavond tot 21.00. Zij staan je graag te woord.

Even voorstellen

Danielle Willemsen

Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland

In oktober 2020 ben ik gestart als accountmanager bij de KNGU. Sport zit in mijn hart. Roeien en waterpolo heb ik lange tijd op hoog niveau beoefend. Dit heb ik de afgelopen vier jaar gecombineerd met een baan als beleidsadviseur voor twee gemeentebesturen. Mijn ervaringen als topsporter, de studie Sportkunde en mijn ervaring als beleidsadviseur komen mooi samen in deze functie. Ik werk zoals ik sport: ik ben gedreven en wil resultaten behalen. Inmiddels heb ik een groot aantal van jullie al (digitaal) mogen ontmoeten. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop jullie snel te leren kennen.

20220203 140951

Marten Waard

Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel

Op 1 maart 2021 ben ik begonnen als accountmanager bij de KNGU. Ik woon, samen met mijn vrouw en twee kinderen, in Haren. Met twintig minuten fietsen sta ik op de Grote Markt in Groningen. Van jongs af aan ben ik een fanatieke volleyballer. In deze sport ben ik mijn vrouw tegengekomen. Opgeleid als vakleerkracht bewegingsonderwijs werkte ik een paar jaar in het onderwijs om uiteindelijk, als buurtsportcoach, bij de gemeente Emmen terecht te komen. Een prachtige functie waarin verbindingen gelegd worden tussen verschillende partners binnen sport, bewegen en gezondheid. Een groot speelveld waarin het verenigingsleven mij altijd heeft geïnteresseerd. Met name de passie en gedrevenheid bij deze sport. Ik kijk er naar uit om daar mijn steentje aan bij te dragen.

20220203 141030

Corinne van de Griendt

Regio: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Ik ben geboren en getogen in Brabant, moeder van 3 volwassen, sportieve kinderen en trotse oma van een prachtige kleindochter. Na een blessure op de KALO ben ik in 1988 de zorg ingegaan en daar heb ik 23 jaar op de kraamafdeling gewerkt. Daarnaast was ik altijd actief in het verenigingsleven. Eerst als softbalster en daarna als trainer-coach en vrijwilliger bij een honkbal vereniging. In 2011 kwam de uitnodiging om in de sport te gaan werken op mijn pad. Die heb ik met beide handen aangepakt en zo kon ik van mijn hobby mijn werk maken. Ik heb 12 jaar met veel plezier bij de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond gewerkt waar ik op allerlei vlakken ben ingezet. Zo heb ik daar diverse events georganiseerd, doelgroep- en verenigingsondersteuning gedaan en nieuw sportaanbod ontwikkeld. Ik kwam veel in contact met verenigingsbestuurders en leden.

In 2023 was het tijd voor een nieuwe professionele uitdaging en ben ik aan de slag gegaan bij de KNGU als Accountmanager. Ik hou van de sportwereld en werk graag samen met gedreven collega's en vrijwilligers. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn collega's in het accountmanagementteam de clubs van de KNGU beter te leren kennen en met hen aan de slag te gaan om de clubs te versterken en te laten bloeien.

20220203 141047

Peter Schimmel

Regio: Gelderland, Utrecht, Flevoland

In 2005 ben ik als CIOS-student met de turnsport in aanraking gekomen. Wat begon als een snuffelstage liep uit tot een passie en geef ik nog steeds met liefde en plezier turntraining heren turnen in Elst (gld). Na de ALO heb ik 3 jaar gewerkt als docent bewegingsonderwijs en daarna 7 jaar bij AirTrack Factory als accountmanager. Door de vele gesprekken die ik heb gevoerd met clubbestuurders en vele locaties die ik heb gezien voelde ik aan alles dat ik bij de bond meer met clubs in contact wilde komen.  

Op 1 september 2023 ben ik begonnen als accountmanager bij de KNGU. Het gebied waar ik voornamelijk actief zal zijn is Gelderland, Utrecht en Flevoland. Ik wil met mijn enthousiasme, kennis en ervaring de gymsport weer laten stralen. Graag kom ik met je in contact, en spreken we elkaar snel!

20220203 140807