Werken bij de KNGU

Wij zijn de KNGU: één van de grootste en oudste sportbonden van Nederland. We bestaan al ruim 150 jaar. Bij ons zijn zo'n 900 gymclubs aangesloten. Ruim 300.000 sporters beoefenen één of meer van de elf gymdisciplines die we vertegenwoordigen.

Zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. Dat is onze missie. Waarbij het draait om plezier, grenzen verleggen en groei. Continu. Iedere sporter heeft zijn persoonlijke doel of uitdaging. En haalt iets anders uit onze sport. Want daar staat de gymsport om bekend. Van klein tot groot, van amateur tot prof: voor iedereen zijn er ongekende mogelijkheden om te bewegen. Bewegen om fit te worden. Om gezond te blijven. En bovenal om plezier te hebben. Elke dag weer.

Vacatures KNGU

HR Manager

nijntje beweegcoach

Meewerk­stagiair communicatie

Stagiair HR

Wil jij een bijdrage leveren aan onze missie 'mensen een leven lang te laten bewegen'? Passen onze kernwaarden Samen + Transparant + Energie + Respect + Klantgericht bij jou? En zie jij tussen de vacatures een functie die goed aansluit bij jouw passie, manier van werken en achtergrond? Laat dat ons direct weten en solliciteer.

Open sollicitaties en stages graag sturen naar: [email protected]

Vacatures vrijwilligers

Voorzitter LTC Gymnastics for All

Voorzitter LTC turnen

Docent trainer-coach niveau 3

Beoordelaar trainer-coach niveau 3

Wie doet wat?

Naast honderden vrijwilligers die actief zijn voor de gymsport, zijn er bij de KNGU circa 70 medewerkers in dienst (waarvan zo’n 50 op het Bondsbureau in Arnhem op Papendal). Samen zetten we ons in voor een kwaliteitsvolle en innovatieve dienstverlening naar clubs, sporters, ouders, fans en alle andere betrokkenen binnen de gymsport. Het sturende orgaan binnen onze organisatie is het Bondsbestuur, waarbij de Bondsraad een toezichthoudende rol heeft.

Bondsbestuur

Bondsraad

Directie

Account­management

Vrijwilligers